+31(0)521 510 055 [email protected]

Lokken Keramiek in tv-programma PatsBoemKledder

feb 5, 2024

Lokken Keramiek in tv-programma

Lokken Keramiek is te zien in het tv-programma PatsBoemKledder van de NTR. Het programma spoort jonge kinderen aan om actief mee te denken en beantwoordt vragen over techniek in hun eigen omgeving.

“We waren erg enthousiast toen we door de NTR werden benaderd”, vertelt Bas Lokken. “We vinden het belangrijk om onze kennis over keramiek te delen met anderen, zeker met kinderen. We hebben de cameraploeg dan ook vol enthousiasme rondgeleid in onze fabriek in Steenwijk.”

In de uitzending laten ze stap voor stap zien hoe keramieken bloempotten worden gemaakt. Van het kneden van de klei tot het bakken en poedercoaten. “De film is erg toegankelijk en leerzaam en het is leuk om te zien hoe zo’n mooie bloempot wordt gemaakt “, zegt Lokken. ” En dat geldt niet alleen voor kinderen, het is voor iedereen een educatieve film”.

“We zijn trots dat we een bijdrage kunnen leveren aan dit leuke en leerzame programma”, aldus Lokken. “We hopen dat veel mensen de uitzending kijken en dat ze er net zo veel van genieten als wij.”

De uitzending van PatsBoemKledder kun je hier bekijken. Het segment over Lokken Keramiek start op 8:52 minuten en duurt tot 11:18 minuten.

De tv-uitzending bij de NTR was op 24 november 2023.

Kunnen wij u helpen?